De website is vernieuwd!

Met trots presenteren wij de nieuwe website patiëntervaringsverhalen!

Patiëntervaringsverhalen is alweer 17 jaar oud, dus het was tijd voor een nieuw jasje! We hebben een volledig nieuwe vormgeving en het zoeken in onze collectie is vergemakkelijkt. Verhalen vindt u door te zoeken op een trefwoord of gebruik te maken van de verschillende filters. En natuurlijk is de collectie van de vorige website ook meeverhuisd naar deze website!

De intentie van ESHPM ligt verder dan alleen het verzamelen van ervaringsverhalen. Ook binnen onderzoek wordt de waarde ervaringsverhalen ingezien en deze worden dan ook ingezet als onderzoeksmethode. Op de pagina patiëntenwetenschappen leest u over onze denktank, onderzoeksprojecten, publicaties, webinars en meer.

We hopen dat u uw weg weet te vinden op onze website.

Door u zich aan te melden op onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van alle activiteiten rondom patiëntervaringsverhalen.

 

 

 

 

Geschreven op: 9 juli 2021

Door Nada Akrouh

Onze laatste nieuwsberichten