Boekbespreking ‘Voorbij, voorbij’

Patiëntenvertegenwoordigers en onderzoekers van ErasmusMC, ESHPM en de Hogeschool Rotterdam werken samen aan een Citizen Science aanvraag gericht op het leren van verhalen van mensen met Alzheimer en hun naasten. In voorbereiding daarop lazen we met geïnteresseerden het boek  “Voorbij, voorbij” van Clairy Polak.

Eén van de deelnemers van de bespreking was Femke den Hartog. Zij blogt voor Alzheimer NL over haar moeder die Alzheimer heeft en in het verpleeghuis woont. Femke heeft ook een blog geschreven over de bespreking.

Lees hier de blog van Femke den Hartog over de bespreking  van “Voorbij, voorbij” en bekijk hier al haar blogs voor Alzheimer NL.

Geschreven op: 1 oktober 2021

Door Wies van der Heijden

Onze laatste nieuwsberichten

Masterscripties

Op onze website delen we patiëntenverhalen om zowel bezoekers als studenten te laten leren van de ervaringen van patiënten en hun naasten. Dit jaar...