Verhalen van vrouwen met borstkanker: het belang van tijd, taal en kleine gebaren

Wat kunnen we leren van de verhalen geschreven door vrouwen met borstkanker? Hester van de Bovenkamp en Erna Scholtes schreven daar een artikel over voor “Oncologica”. Met onder andere aandacht voor het belang van de touchpoints tijd, taal en kleine gebaren. Het artikel is gebaseerd op het rapport Verhalen Vertellen gericht op de toegevoegde waarde van patiëntervaringsverhalen bij het maken van beleid, geschreven in opdracht van Zorginstituut Nederland.

Lees hier het artikel.

 

 

 

Geschreven op: 6 december 2022

Door Nihal Cinar

Onze laatste nieuwsberichten

Petra Jorissen

Onlangs overleed Petra Jorissen, jarenlang pleitbezorger voor gelijke behandeling van mensen met een beperking. Ze schreef boeken, opiniestukken en...