40 Shades of Pink

Geesten trekken elke avond aan mijn arm terwijl ik in bed lig en probeer te slapen. Ik kan ze wel zien maar niet horen. Het lijkt wel of er een muur tussen ons zit. Wat is er? Wat willen jullie van mij? Ik hoor je niet!

Ze bleven maar komen, het irriteerde mij mateloos. Oké, ik moet blijkbaar dat kleine knikkertje dat al een paar weken boven mijn borst zit, maar wat ik steeds negeer, serieus nemen. Dus op naar de huisarts die vond dat ik, als veertiger te jong was….

Zo heb ik mijn tumor in de borst ontdekt. Ik neem u mee in de drie jaar die ik daarna strijdend onderga met alle hilarische momenten, mijn gezin met vier kinderen en een zieke man, de omgeving, de enorme feesten die ik al spugend gevierd heb en het functioneren in mijn top baan als country manager van een farmaceut. En dan hebben we het nog niet gehad over wat er allemaal in het medische fout kan gaan.

Lees meer…

 

Aandoening Borstkanker Kanker
Thema Coping Veerkracht
Perspectief Patiënt
Auteur Bam Hermans
Uitgever Boekengilde
ISBN 9789464020038
Publicatie type Boek

Contact

Heb jezelf een ervaringsverhaal dat je met ons wilt delen? Mis je een bepaald verhaal of heb je juist een goede tip? Misschien klopt er iets niet op deze pagina?

We stellen feedback van onze bezoekers erg op prijs om samen deze website te laten groeien en uit te bouwen.

Alvast bedankt voor je reactie!