Burn je burn-out

Burn je burn-out is het verhaal achter mijn ervaring met pesten, burn-outklachten en chronische vermoeidheid. Deze dingen hebben mij gebracht tot waar ik nu wil zijn. Ik wil mensen helpen om hun ware zelf te vinden, mentale hindernissen te overwinnen, zelfvertrouwen op te bouwen en geluk te vinden in hun dagelijks leven.
Op verschillende momenten in mijn leven bleef ik terugkomen op dezelfde twee vragen: ‘Wat wil ik echt?’ En ‘Hoe kan ik mijn leven terugkrijgen met chronisch klachten?’

Ik neem je een stukje mee naar mijn eigen ervaringen in mijn leven en naar het behandeltraject bij het revalidatiecentrum.
Ik hoop dat dit boek en mijn verhaal kunnen dienen als inspiratiebron en dat je in gaat zien dat je goed bent zoals je bent. Ook al heb je een rugzakje uit het verleden – de juiste manier van denken en het omzetten van jouw ervaringen in positiviteit helpen je om de juiste acties eruit te halen.

Ga stralen en genieten van het leven. Jouw verleden kan omgezet worden tot jouw grootste kracht. Ga jezelf accepteren, ben wie jij bent en je bent mooi zoals jij bent. Leef het leven dat op jou aan het wachten is en geniet van de reis.

Lees meer…

 

Aandoening Burn Out Chronisch Vermoeidheids Syndroom (CVS) Chronisch ziek Depressie
Thema Veerkracht
Perspectief Patiënt
Auteur Daniek van de Schans
Uitgever Boekscout
ISBN 9789464312522
Jaar 2021
Publicatie type Boek