Écht de sjaak!

[Een boek voor ongeneeslijk zieke mannen en de mensen om hen heen. Wat maken zij mee? Wat houdt hen bezig?]

Ongeneeslijk ziek zijn gooit je hele leven overhoop, en óók dat van de mensen om je heen. Steeds vaker zijn specialisten met palliatieve behandelingen in staat je leven te verlengen. Maar hoe ga je om met het feit dat je niet meer beter wordt? Hoe praat je erover? Hoe deal je met je emoties? En wat mag/kun je van anderen verwachten? Je wordt geconfronteerd met levensvragen waar je – waarschijnlijk – nog nooit bij stilgestaan hebt. Kortom: er ligt veel, erg veel op je bordje als je echt de Sjaak bent.

Dit boek is bedoeld voor zieke mannen. Kasper ontdekte in zijn eigen ‘reis’ als ongeneeslijke kankerpatiënt dat hij bijna geen mannelijke lotgenoten tegenkomt om mee te praten. De meeste mannen hebben niet zo goed geleerd om met onzekerheid en emoties om te gaan. Met dit boek maakt hij daar een verschil in. Het helpt ongeneeslijk zieke mannen en de mensen om hen heen om verbonden samen te leven. Kasper schrijft vlot, geeft veel handvatten, praktische tips en herkenbare ervaringsverhalen.

Lees hier meer.

 

Aandoening Chronisch ziek Kanker
Thema Coping Emoties Erkenning Herkenning Lotgenoten Palliatieve zorg Persoonlijke relaties samen Taboe
Perspectief Patiënt
Auteur Kasper Klaarenbeek
Uitgever Anderz
ISBN 9789462962149
Jaar 2023
OCLC 1381480028 (link naar de bibliotheek)
Publicatie type Boek

Contact

Heb jezelf een ervaringsverhaal dat je met ons wilt delen? Mis je een bepaald verhaal of heb je juist een goede tip? Misschien klopt er iets niet op deze pagina?

We stellen feedback van onze bezoekers erg op prijs om samen deze website te laten groeien en uit te bouwen.

Alvast bedankt voor je reactie!