Een gezinsdrama

Verhalen van betrokkenen

Covertekst:Het eerste boek van Cornelie van Well – Kort maar krachtig – gaat over extreem kleine mensen. De aanleiding hiervoor was het overlijden van een meisje met achondroplasie (dwerggroei). De moeder had grote problemen met de in haar ogen niet-perfecte dochter. Zij doodde haar beide kinderen, en zichzelf. Deze ingrijpende gebeurtenis vond 25 jaar geleden plaats, maar staat nog steeds helder in de herinneringen van alle betrokkenen.Sindsdien schreef Cornelie nog acht boeken, volgens dezelfde goed ontvangen opzet: diepte interviews in combinatie met de mening van deskundigen. De tragiek van 25 jaar geleden komt in Kort maar krachtig begrijpelijkerwijze slechts zijdelings aan de orde. Nu is de tijd aangebroken om terug te kijken op de gebeurtenissen van destijds.(…)

Lees meer…

Aandoening Aangeboren afwijkingen Achondroplasie Geestelijke gezondheidszorg Groeistoornis Kind en ouders Suicide Zelfdoding
Thema Dood Familieverhoudingen Rouw Schaamte
Perspectief Andere Gezondheidszorg Perspectief Overigen
Auteur Cornelie van Well
Uitgever De Graaff
ISBN 9789077024546
Jaar 2017
OCLC 981913958
Publicatie type Boek

Contact

Heb jezelf een ervaringsverhaal dat je met ons wilt delen? Mis je een bepaald verhaal of heb je juist een goede tip? Misschien klopt er iets niet op deze pagina?

We stellen feedback van onze bezoekers erg op prijs om samen deze website te laten groeien en uit te bouwen.

Alvast bedankt voor je reactie!