Impact

Impact is een boek over gewone mooie mensen met een ongewoon verhaal.

Gisteren nog aan het honkballen met de kinderen, aan het spelen met een broertje, aan het werk met collega’s of onderweg naar huis. Nu in een ambulance met een herseninfarct of als gevolg van een ongeluk. Wakker worden en niet meer kunnen lopen. Een been verbrijzeld en de enige optie is amputeren. In één klap ouder van een kind met een dwarslaesie terwijl ze op het punt stond op eigen benen te gaan staan. Ongevraagd een nieuwe toekomst tegemoet. Uitgedaagd door de jaren die verstrijken om telkens opnieuw manieren te vinden om mee te doen.

Levens met ups en downs, zoals ieder leven die kent. In een uitvergrote versie omdat het levens zijn met een dwarslaesie, amputatie of hersenletsel. Een inkijkje in hoe deze mensen hun leven een nieuwe draai hebben gegeven of daarnaar op zoek zijn. Anekdotes, soms om te huilen, soms om te lachen.

Samengebracht in elf rauwe en kleurrijke portretten. Omdat delen zoveel oplevert…

Lees meer…

 

Aandoening Amputatie CVA Dwarslaesie Psychiatrische aandoening
Thema Alternatief Coping Veerkracht
Perspectief Patiënt
Auteur Inge Vuijk
Uitgever Studie HB
ISBN 9789082215366
Jaar 2020
OCLC 1232150065 (link naar de bibliotheek)
Publicatie type Boek

Contact

Heb jezelf een ervaringsverhaal dat je met ons wilt delen? Mis je een bepaald verhaal of heb je juist een goede tip? Misschien klopt er iets niet op deze pagina?

We stellen feedback van onze bezoekers erg op prijs om samen deze website te laten groeien en uit te bouwen.

Alvast bedankt voor je reactie!