Jan,een levensverhaal

Over vastlopen, veerkracht en perspectieven in de zorg.

Boek van Nanny Noordman, de moeder van Jan, waarin ze schrijft over het leven van Jan. Jan is verstandelijk beperkt en heeft een ernstige vorm van autisme. Zij licht het leven van Jan toe vanaf zijn geboorte in 1965 tot de zomer van 2012. Daarbij beschrijft ze de professionele zorg en ondersteuning die Jan gedurende die jaren kreeg, en die jarenlang niet paste bij Jan. Een heftig boek van 128 pagina&rsquos ge&iumlllustreerd met kleurenfoto&rsquos, waarin te lezen is hoe de zorg voor Jan regelmatig vastloopt, en wel zodanig dat Jan gedurende een lange periode in onmenselijke omstandigheden geleefd heeft. Gelukkig is de zorg nu wel goed, en heeft Jan weer plezier in zijn leven. Een boek dat indruk maakt.

Lees meer…

Aandoening Autisme Autismespectrumstoornissen (ASS) Verstandelijke handicaps
Thema Clientvriendelijke zorg Deskundigheid Erkenning Hulpverleningsrelatie Kwaliteit van zorg Systeemdwang Zeggenschap Zorginstellingen
Perspectief Perspectief Overigen
Auteur Nanny Noordman
Uitgever SWP
Jaar 2013
Publicatie type Boek

Contact

Heb jezelf een ervaringsverhaal dat je met ons wilt delen? Mis je een bepaald verhaal of heb je juist een goede tip? Misschien klopt er iets niet op deze pagina?

We stellen feedback van onze bezoekers erg op prijs om samen deze website te laten groeien en uit te bouwen.

Alvast bedankt voor je reactie!