Keihard opstaan

In 2016 debuteerde Erik Krikke met zijn boek ‘Operatie Geslaagd’ – een rauw en indringend relaas over de vernietigende impact van posttraumatische stressstoornis (PTSS) en morele verwondingen. Erik heeft met dat boek een grote positieve bijdrage geleverd aan het doorbreken van de stilte en het taboe dat nog altijd ligt op mentaleproblematiek.

In Keihard Opstaan vertelt Erik onomwonden hoe zijn leven is veranderd. Hij lijkt weer middenin het leven te staan, maar wat als niets is wat het lijkt? Zijn afgebrokkelde zelfvertrouwen en negatieve zelfbeeld blijven continu rondspoken in zijn hoofd en spoken uit het verleden blijven aan hem trekken. Er is maar één keuze, terugvallen of sterker terugkomen. Erik kiest. Zijn leven ging door en zijn verhaal ging verder. Veel verder. Met vele hoogtepunten, maar ook met diepe dalen, want zijn worsteling houdt nooit op.

Keihard Opstaan is voor iedereen, want iedereen kent wel iemand die door een moeilijke periode is gegaan en hiermee moet leven. Een boodschap over hoop en verbinding, hoe donker de periode ook mag zijn. Zelfbeeld, zelfvertrouwen, veerkracht en persoonlijke groei zijn thema’s die in het boek aan bod komen. Erik schuwt geen moeilijke of pijnlijke onderwerpen, maar hij schrijft tegelijkertijd met een gezonde dosis humor en zelfspot, want ondanks alles valt er nog genoeg te lachen.

Lees meer…

 

Aandoening Post traumatische stress stoornis (PTSS)
Thema Humor Veerkracht
Perspectief Patiënt
Auteur Erik Krikke
Uitgever Boekscout
ISBN 9789493091078
Jaar 2022
Publicatie type Boek

Contact

Heb jezelf een ervaringsverhaal dat je met ons wilt delen? Mis je een bepaald verhaal of heb je juist een goede tip? Misschien klopt er iets niet op deze pagina?

We stellen feedback van onze bezoekers erg op prijs om samen deze website te laten groeien en uit te bouwen.

Alvast bedankt voor je reactie!