(L)eef – The Next Level of Love

Helaas kwam aan onze (levens)reis een abrupt einde toen Eef op 25 maart 2021 op eeuwige sterrenexpeditie ging. Voor Kieke restte een survival-expeditie op aarde. We moesten elkaar loslaten, maar dat bleek een andere maniet van (vast)HOUDEN (van) te zijn.

Rouw is heel rauw, maar proefondervindelijk is het eigenlijk liefde. Verdriet is liefde die verdwaald is en geen plek heeft om naar toe te gaan. Soms zijn het de tranen, de brok in je keel of een immens leeg gevoel van binnen.

Lieve Eef, jij zei tegen mij: “Take your broken heart and make it into art!”

Nou, dat is (L)EEF, the next level of love geworden. Hierin kon ik onze eindeloze liefde voor elkaar kwijt. Onze laatste ontdekkingsreis, waar we geen dagen konden toevoegen aan ons leven, maar er wel samen een feestje van konden maken. Dit alles omgezet in woord, beeld en geluid. (L)eef is mijn levenskunstwerk voor Eef, een levenskunstenaar, over leven … over overleven… over doodgaan… Want ja, hoe doe je dat, als je eigenlijk heel graag wilt leven?

Mooie mensen vier het leven! Je weet nooit wat de dag van morgen brengt.
(L)eef -DIE WITH MEMORIES, NOT DREAMS

Lees meer…

 

Aandoening Borstkanker
Thema Rouw
Perspectief Naasten Patiënt
Auteur Eef Reijners Kieke van Maarschalkerwaar
ISBN 978909034955
Jaar 2022
Publicatie type Boek

Contact

Heb jezelf een ervaringsverhaal dat je met ons wilt delen? Mis je een bepaald verhaal of heb je juist een goede tip? Misschien klopt er iets niet op deze pagina?

We stellen feedback van onze bezoekers erg op prijs om samen deze website te laten groeien en uit te bouwen.

Alvast bedankt voor je reactie!