Mantelzorgelijk

Een platform voor en door mantelzorgers, een onafhankelijke stichting & zonder winstoogmerk: Wij willen dat mantelzorg in de Nederlandse samenleving breed geaccepteerd, gewaardeerd &eacutenondersteund wordt. Mantelzorgers vinden steun bij elkaar, in hun naaste omgeving (privé en werk) en moeten door een hulpvaardige overheid snel en actief worden geholpen in hun belangrijke taak.  Van de site: Mantelzorgelijk is een site voor en door mantelzorgers. Het is de plek om je ervaringen, gevoelens en zorgen te uiten. We zijn onder elkaar. De meesten van ons maken vergelijkbare dingen mee. Op Mantelzorgelijk vind je ook nuttige links en het antwoord op vragen, waar veel mensen tegenaan lopen. Welke veranderingen in de zorg raken mijn persoonlijke situatie? Waar kan ik terecht voor advies? Op Mantelzorgelijk ben je niet alleen. We schrijven over actuele ontwikkelingen in de mantelzorg, maar ook over onze persoonlijke belevenissen.Op de site vind je bovendien steeds meer gastbloggers, met hun eigen verhalen en zorgen. Met o.a. blogs, informatie en verhalen.

Bezoek hier de website

Aandoening Chronisch ziek Co-morbiditeit Dementie Lichamelijke handicaps Meervoudige Complexe Handicap (MCG) Verstandelijke handicaps Ziekte (algemeen)
Thema Familieverhoudingen Kind en ouders Kwaliteit van zorg Lotgenoten Ouderenzorg Vernieuwende patientvriendelijke ideeen Zorg coordinatie Zorgbelasting
Perspectief Andere Gezondheidszorg Naasten
Publicatie type Blogs Ego-document Multimedia Website

Contact

Heb jezelf een ervaringsverhaal dat je met ons wilt delen? Mis je een bepaald verhaal of heb je juist een goede tip? Misschien klopt er iets niet op deze pagina?

We stellen feedback van onze bezoekers erg op prijs om samen deze website te laten groeien en uit te bouwen.

Alvast bedankt voor je reactie!