Met verlies niet verloren

Ze wist het zeker. Ze zou de dood van haar 42-jarige man nooit te boven komen. Zij, pas 35. Twee jonge kinderen van vier en zeven. Lange tijd voelde ze zich een zombie. Worstelend met verdriet. Bang voor hoe het verder moest. Het is het verhaal van Annette Koevermans uit Schiedam, dat voor velen herkenbaar is. Nu, 20 jaar na dato, is ze opnieuw gelukkig in de liefde en succesvol coach en ondernemer.

Het jaar 2020, door Rutte onlangs nog benoemd als het jaar van verdriet, verlies en rouw, bracht oud zeer naar boven en zette haar aan het denken. Samen met auteur Nathalie Lans, die zelf ook haar man op jonge leeftijd verloor, maakte ze het boek Met verlies niet verloren. Koevermans vertelt hierin niet alleen haar eigen verhaal, ook praat zij met diverse ervaringsdeskundigen over verlies en hoe dat hun leven op zijn kop zette. Stuk voor stuk verhalen over verschillende vormen van verlies. Maar ook over veerkracht. Over het vinden van de moed om de regie van je leven weer op te pakken.

Lees meer…

 

Aandoening Darmkanker
Thema Levenseinde Rouw
Perspectief Naasten
Auteur Nathalie Lans
Uitgever Scriptum
ISBN 9789071542800
Jaar 2021
Publicatie type Boek

Contact

Heb jezelf een ervaringsverhaal dat je met ons wilt delen? Mis je een bepaald verhaal of heb je juist een goede tip? Misschien klopt er iets niet op deze pagina?

We stellen feedback van onze bezoekers erg op prijs om samen deze website te laten groeien en uit te bouwen.

Alvast bedankt voor je reactie!