Piet Bermon

Was manisch depressief en psychotisch en verslaafd aan alcohol, softdrugs, harddrugs en medicijnen. Hoe het kwam en hoe ik het overwon.

Piet Bermon beschrijft in dit boek dat uit twee delen bestaat vanaf zijn geboorte de oorzaken van zijn verslavingen en aandoeningen en ook de trucs die hij zichzelf heeft aangeleerd om te overleven. In deel een beschrijft hij de vele traumatische gebeurtenissen die hij heeft meegemaakt die hem manisch depressief, later ook psychotisch door alcohol en drugsgebruik maakten. Hij werd zelfs staatsgevaarlijk verklaard, en  wilde toen hij in een inrichting zat, zelfmoord plegen. Het keerpunt kwam toen. Een van zijn trucs om zich staande te houden is iedere dag in een spiegel kijken en zichzelf op te peppen.  Dankzij de spiegel heeft hij  doelen bereikt, is afgekickt en helemaal vrij van de alcohol, softdrugs, harddrug (coke),en medicijnen.

Aandoening Alcoholverslaving Drugsverslaving Verslaving
Thema Systeemdwang Veerkracht Zorginstellingen
Perspectief Patiënt
Auteur Piet Bermon
Uitgever Boekenbent
Jaar 2008
OCLC 1090295683 (link naar de bibliotheek)
Publicatie type Boek

Contact

Heb jezelf een ervaringsverhaal dat je met ons wilt delen? Mis je een bepaald verhaal of heb je juist een goede tip? Misschien klopt er iets niet op deze pagina?

We stellen feedback van onze bezoekers erg op prijs om samen deze website te laten groeien en uit te bouwen.

Alvast bedankt voor je reactie!