Voorbij Verlies

[perspectieven voor weduwen]

Voorbij verlies Wie ben ik zonder man? Wat kan ik nog verwachten van het leven? Komt er ooit een eind aan het grote gemis? Hoe richt je, als weduwe, je leven opnieuw zinvol in? Is het überhaupt mogelijk je te herstellen na het verlies van je levenspartner? Dit boek besteedt aandacht aan de gevolgen van het weduwe worden op oudere leeftijd en aan de manier waarop weduwen trachten hun leven opnieuw in te richten, met alle problemen van dien.

De auteurs hebben hiertoe een onderzoek gehouden onder we duwen boven de 60 jaar, zowel op het platteland als in een middelgrote stad. De resultaten van dit onderzoek vormen de basis van dit boek.

‘Voorbij verlies. Perspectieven voor weduwen’ is bedoeld om de levenservaringen van oudere weduwen door te geven aan lotgenoten, in de hoop dat zij er iets aan hebben tijdens hun eigen verwerkingsproces.

Lees meer…

 

Thema Coping Dood Familieverhoudingen Herstel Lotgenoten
Perspectief Andere Gezondheidszorg Patiënt
Auteur Nan Stevens
Uitgever Bohn Stafleu van Loghum
ISBN 9789031315345
Publicatie type Boek

Contact

Heb jezelf een ervaringsverhaal dat je met ons wilt delen? Mis je een bepaald verhaal of heb je juist een goede tip? Misschien klopt er iets niet op deze pagina?

We stellen feedback van onze bezoekers erg op prijs om samen deze website te laten groeien en uit te bouwen.

Alvast bedankt voor je reactie!