Kill the bastard

Inspiratie bij borstkanker : zo vergroot je je eigen invloed tijdens de behandelingen en het herstel. Een hulpboek over borstkanker voor lotgenoten en hun omgeving.

De wereld van Renske staat op zijn kop als ze de diagnose borstkanker krijgt. Haar verslagenheid en machteloosheid zet ze al gauw om in een sterke drive om beter te worden. Het herstel blijkt een “baan” op zich. Ze doet alles om de regie te houden over haar eigen leven. Haar toekomstgerichtheid en positieve instelling helpen haar door een rauwe, zware periode. Heel bewust onderzoekt ze hoe ze haar herstel zelf kan beïnvloeden. Een gezonde leefstijl – gericht op lichaam en geest – vormt de belangrijkste bouwsteen. In dit boek deelt ze open en eerlijk haar eigen zoektocht, van diagnose tot herstel. Elk hoofdstuk sluit ze af met tips en adviezen, ter inspiratie voor lotgenoten en betrokkenen. “Het proces heeft mij veel mooie inzichten voor de toekomst gebracht. Uit een nare ervaring kunnen goede dingen voortkomen!”

Lees meer…

 

Aandoening Borstkanker
Thema Coping
Perspectief Patiënt
Auteur Renske van Schie
Uitgever Boekengilde
ISBN 9789464375855
Jaar 2022
Publicatie type Boek

Contact

Heb jezelf een ervaringsverhaal dat je met ons wilt delen? Mis je een bepaald verhaal of heb je juist een goede tip? Misschien klopt er iets niet op deze pagina?

We stellen feedback van onze bezoekers erg op prijs om samen deze website te laten groeien en uit te bouwen.

Alvast bedankt voor je reactie!