Pech gehad?

Een grote kleine droom. Een kindje krijgen. Pech gehad? Is het relaas van Patty Zoet, een jonge vrouw die met haar vriend acht jaar lang alles in het werk stelt om die ene, voor anderen schijnbaar zo simpele droom te verwezenlijken, en hoe ze daarbij door ongeveer alles wordt tegengewerkt. Behalve met pech krijgt ze te maken met onbegrip, gebrek aan empathie en andere minder goede karakterekken van de medemens, maar ook met haar zelfbeeld. Ze stuit op een muur van onhandige medici in een zich ontwikkelende wereld die steeds complexer en onpersoonlijker lijkt te worden. Haar relatie wordt op de proef gesteld. Ze raak haar vertrouwen in zichzelf en in haar lichaam kwijt, bang om krankzinnig te worden van zo veel tegenslag.

In Pech gehad? Bewandelt Patty een eenzaam en donker pad, hopend dat in de verte een lichtje ontstoken zal worden. Het is een eerlijk verhaal, waarin de schrijven zichtzelf en haar omgeving niet spaart. Het is een meeslepende en alle kanten op slingerende strijd, met één constante factor: de hoop om ooit een kind groot te mogen brengen.

Lees meer…

 

Aandoening Vruchtbaarheidsproblemen Zwangerschapsproblemen
Thema Eenzaamheid Emoties Familieverhoudingen
Perspectief Patiënt
Auteur Patty Zoet
Uitgever In eigen beheer
Jaar 2021
Publicatie type Boek

Contact

Heb jezelf een ervaringsverhaal dat je met ons wilt delen? Mis je een bepaald verhaal of heb je juist een goede tip? Misschien klopt er iets niet op deze pagina?

We stellen feedback van onze bezoekers erg op prijs om samen deze website te laten groeien en uit te bouwen.

Alvast bedankt voor je reactie!